Termeni si conditii

–  Conditii de utilizare –

Utilizarea site-ului  www.antenewireless.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.  www.antenewireless.ro  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Acest site este proprietatea  www.antenewireless.ro.   Pentru eventualele erori in folosire aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de  furnizorul serviciilor de hosting , ne cerem scuze dar intreaga responsabilitate o are respectivul furnizor de servicii .

* Accesul la informatiile de pe site
www.antenewireless.ro  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul  www.antenewireless.ro  si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor “antenewireless.ro” fara acordul prealabil scris al acesteia. Aveti un drept limitat, ne-exclusiv si revocabil de a crea o legatura web (link) catre pagina principala a site-ului www.antenewireless.ro, sau catre orice alta pagina, atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru www.antenewireless.ro  sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris a acordului nostru.
Utilizatorii care acceseaza site-ul www.antenewireless.ro pot face comentarii la adresa lui si-a produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila.  “antenewireless.ro”  isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Continutul www.antenewireless.ro (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in stransa colaborare cu reprezentantii producatorilor respectivi in Romania. Din acest motiv, “antenewireless.ro” nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul antenewireless.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.  “antenewireless.ro”  si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
– Produsele si serviciile sunt oferite in functie de nevoile clientului, la comanda.

** Termeni si conditii pentru produse custom

  Produse custom reprezinta o categorie speciala de produse sau servicii  care sunt proiectate si executate in urma unei comenzi lansate de catre client in mod expres.
– Fiind un produs sau serviciu executat la comanda , beneficiaza de termeni speciali privind plata , executia si livrarea lui.
– Nu exista un minim de bucati care se pot comanda
– Timpul de livrare se considera in functie de tipul si numarul de bucati comandate sau de complexitatea serviciilor prestate .
– Livrarea se va face prin firma de curierat rapid , sau in alt mod stabilit in prealabil intre client si executant , exceptie facand acele produse pentru care se specifica in mod expres pe pagina lor ca pot fi livrate si prin alte servicii de transport dar cu respectarea  cu respectarea acestor termeni si conditii .
– Garantia produsului este de 12 luni de la livrare
– Nu se asigura garantie pentru produsele care au fost dezasamblate , modificate, incercari de a fi reparate de catre personal neautorizat sau care au fost manipulate sau montate intr-un mod defectuos.
– Pentru produsele receptionate de catre cumparator la care s-au constatat defecte din vina executantului , se vor repara , inlocui sau returna suma cuvenita.
– Nu ne asumam raspunderea pentru comenzile improprii scopului , proiectului vizat.
– Este bine ca inainte de a lansa o comanda sa ne consultati prin e-mail sau telefonic cu privire la proiectul vizat ,  pentru a reduce riscul ca produsul sau serviciul comandat sa nu fie compatibil scopului sau proiectului dumneavoastra .
– Pentru unele produse sau servicii ,  poate fi necesar achitarea unui avans din suma stabilita in prealabil in urma discutiei dintre client si       executant .
– Cumparatorul poate opri sau schimba comanda in orice moment daca comanda nu a fost deja inceputa in lucru.
– In cazul in care un produs sau serviciu pentru care s-au acceptat termenii de executie , plata ,  livrare  si s-a inceput executia lui , daca clientul se razgandeste in privinta executiei ,  in oricare din fazele ei , sumele platite ca si avans nu se vor restitui .
– Pentru a beneficia de livrarea gratuita a unor produse custom ,in anumite conditii , plata lor se va face in avans.
– Serviciile prestate de catre Solutii Wireless  , in mod expres se incadreaza in profilul acestei categorii si se supun regulilor mai sus mentionate .

*** Despre preturi

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii nostri de vanzari. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, in cel mult  30 de zile de la data primirii produsului.