Antena wireless pentru tir
antena wireless pentru tir, camioane
antena wireless pentru tir, camioane

Antena wireless pentru tir – Stim cat de frustrant poate fi pentru soferii de camioane fara o antena wireless pentru tir. Luam in calcul toata ziua de lucru si faptul ca in pauze sunteti obositi si va doriti sa va relaxati putin cu o navigare pe internet, sau cu un film inainte de culcare. Reteaua Wi-Fi din parcare de cele mai multe ori merge foarte greu si este recomandat sa aveti o antena tir wifi care sa va asigure cel mai bun semnal.

 

Importanta antenta wireless pentru tir

 

Pentru a avea ceva bine facut si pentru a beneficia de internet pe camion tot timpul, uneori solutia poate fi realizata in refie proprie. Acest lucru se aplica si hotspoturilor mobile. Soferii din camioane petrec foarte mult timp in zonele izolate fara acces la semnale wireless puternice si, prin urmare trebuie sa se bazeze pe o retea de internet pe tir care sa le asigure semnalul.

In trecut o antena wireless pentru tir era considerata SF sau foarte scumpa. In prezent insa, se poate obtine o retea de internet pt tir la costuri reduse si foarte eficienta pentru ca optiunile sunt vaste.

 

Antena wireless pentru tir cu un kit usb outdoor

 

O metoda foarte simpla de a avea internet pentru camion este utilizarea unui kit USB outdoor. Un astfel de kit este format din adaptoare wireless pe usb de mare putere si cu stabilitate ridicata avand in plus o antena directionala de tip panel cu o frecventa de pana la 16 dBi. Intreg sistemul a fost proiectat pentru a se transporta usor si pentru a fi cat mai compact.

Reprezinta o solutie perfecta de internet pt tir si pretul este avantajos si accesibil oricui.

 

Hot spot – un tip de antena wireless pentru tir

 

Da, hot spot poate fi o solutie de antena wifi tir, insa de foarte multe ori este costisitoare pentru ca internetul de pe telefon este si el limitat. Cele mai multe telefoane mobile inteligente pot sa imparta fara probleme conexiunile de date mobile si acesta este cel mai simplu mod de a avea wifi in camion sau in tir. Ca si costuri, poate fi o optiune rentabila in special atunci cand aveti in planul abonamentului o cantitate mai mare de internet. Modul in care functioneaza hot spot-ul difera de la dispozitiv la dispozitiv, unele mergand direct iar altele cu ajutorul unei aplicatii speciale.

 

Antena wireless pentru tir cu hot spot dedicat

 

Pentru a avea wifi in camion puteti utiliza un hot spot dedicat mobil. Acesta include aceleasi conexiuni de date celulare ca si telefonul si aceeasi capacitate de a realiza o retea fara fir, insa nu pot fi utilizate pentru altceva, asa cum se intampla in cazul telefoanelor.

Cele mai multe companii care vand telefoane ofera si o linie de hot spot-uri mobile dedicate si puteti adauga unul dintre aceste dispozitive la abonamentul curent, aceasta fiind o solutie pentru o camioneta cu internet in care sa navigati simplu si usor.

Faceti o antena wireless pentru tir utilizand un OBD dedicat

 

Dispozitivele OBD pot fi un exemplu bun de antena wifi pentru camion si au fost proiectate special avand o interfata de aplicatie pentru telefon suplimentar fata de simpla furnizare de wifi. O astfel de antena wireless pentru tir este mai putin portabila decat un telefon sau un hotspot dedicat, insa este mai portabila decat ruterul incorporat si ofera si functionalitati care lipsesc pe celelalte optiuni.

 

Antena wireless pentru tir cu modem wireless si router

 

Daca vreti o solutie complexa pentru internet camion atunci puteti instala permanent un modem wireless si o unitate router. Aceste routere auto sunt ceva mai scumpe decat cele portabile si necesita lucrari de instalare care pot sa se potriveasca sau nu cu designul masinii.

Atunci cand cumparati o masina care are deja conectivitatea incorporata, dispozitivul de internet pentru tir este deja montat si integrat. Exista si routere cu un grad de portabilitate datorita faptului ca se conecteaza pe un suport si poate fi usor de dat jos si mutat.

 

Cand este nevoie de o antena wireless pentru tir

 

Sunt mai multe momente in care poate aparea nevoie de internet pentru tir:

  • In pauze cand este necesar internetul pentru relaxare
  • Seara, inainte de culcare, pentru vizionarea filmelor si pentru o muzica relaxanta
  • Atunci cand se impune orientarea utilizand dispozitivul mobil si acesta nu are conexiune la internet
  • Pentru conversatii video cu prietenii si familia, in calatoriile lungi, atunci cand telefonul nu are internet

Lista poate continua si cu alte motive, insa acestea sunt principalele motive care ii determina pe soferi sa isi cumpere o antena wifi pentru camion.

 

Avantaje antena wireless pentru tir

 

Un sistem wifi de tir ofera numeroase avantaje si beneficii utilizatorului:

  • Permite relaxara in camping fara a fi necesara existenta unui telefon mobil cu internet inclus in abonament;
  • O antena wireless penru tir permite utilizarea laptopului in timpul camparii si in pauze conectat la internet fara a consuma internetul de pe telefon.
  • A avea wifi in strainatate este un avantaj pentru simplul fapt ca facliteaza conexiunea cu prietenii si familia in special pentru calatoriile lungi, atunci cand soferul isi doreste sa si vada nu doar sa auda. avand wifi pentru camion apelurile video pot fi posibile oricand.
  • Solutiile de internet pentru soferii tir ofera un plus de confort fiecarui sofer si ajuta la economii, atunci cand vine vorba de abonamentele de telefon foarte scumpe cu mult internet.
  • cu internet in camion orientarea se va face mult mai usor atunci cand dispozitivul GPS nu functioneaza sau in momentul in care telefonul nu are internet inclus.
  • Avand internet, veti putea conecta o camera wifi tir si veti monitoriza tirul de la distanta direct de pe telefon, fara sa va faceti griji ca se poate intampla ceva cat nu sunteti prezent.

 

Avand in vedere toate acestea, o antena wireless pentru tir isi dovedeste cu certitudine utilitatea avand in vedere ca in prezent totul se intampla pe internet, si fiecare persoana trebuie sa ramana conectata. O astfel de antena ofera atat confort cat si posibilitatea de a economisi, iar solutiile sunt nenumarate.

Articol optimizat de Outcave Solutions, servicii de optimizare SEO si promovare in Bucuresti, creare site de prezentare, realizarea magazin online, promovare magazin online.